Dit is een nieuwsbrief van PHS Vught
Klik hier als u dit bericht niet goed kunt lezen.
 
Nieuwsbrief – Programma Hoogfrequent Spoorvervoer - editie Vught - juli 2017
 
400 bezoekers voor informatiemarkt Vught
De jaarlijkse informatiemarkt in Vught is ook dit jaar weer goed bezocht. Verspreid over de middag en avond kwamen er 400 bezoekers naar de markt in zalencentrum Novalis. Zij kregen hier informatie over het spoor (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer) en de rijksweg N65 in Vught.
lees meer ›
 
Twee projecten: het spoor en de N65: wie werkt aan wat?
In Vught wordt gewerkt aan de voorbereiding van twee grote projecten: het spoor en de N65. Maar wie werkt er nu aan wat?
lees meer ›
 
Omleiding goederentreinen: 25 juli tot en met 11 augustus
Van dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 11 augustus rijden er vanwege werkzaamheden geen treinen over de Moerdijkbrug. Goederentreinen worden onder andere omgeleid via het traject 's-Hertogenbosch-Venlo.  Gedurende de werkzaamheden zullen er 's nachts meer goederentreinen langs deze route rijden dan gewoonlijk.
 lees meer ›
Vanaf 6 september elke woensdag testdag 6 intercity´s per uur
NS en ProRail gaan vanaf 6 september iedere woensdag testen met zes intercity’s per uur tussen Amsterdam, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Deze testen zijn een essentiële voorbereiding op de nieuwe dienstregeling in december, wanneer treinreizigers op dit traject élke dag kunnen kiezen uit zes treinen per uur.
 lees meer ›
Reactie opdrachtgevers op advies Klankbordgroep Vught
De Klankbordgroep heeft advies gegeven in het belang voor het Bestuurlijk Overleg van 8 juni jl.
lees meer ›
 
 
Spoorvernieuwing Eindhoven: gevolgen voor treinverkeer 5 tot en met 13 augustus
ProRail vernieuwt in de zomervakantie van 5 augustus tot en met 13 augustus grote delen van het spoor aan de westkant van station Eindhoven. De werkzaamheden hebben ingrijpende gevolgen voor het treinverkeer tussen Eindhoven–Tilburg en Eindhoven–Den Bosch.
lees meer ›
 
De nieuwsbrief is vernieuwd!
Zoals u ziet, de nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. Met deze nieuwe weergave hopen we u  een sneller en duidelijker overzicht van de nieuwsberichten te geven. Hiermee sluiten we mooi aan bij de vernieuwde website PHS Meteren-Boxtel.
lees meer ›